SERVICE & ONDERHOUD

Maandelijks beheer

U bent als gebruiker verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw organisatie. Dat betekent dat u ook de verantwoording draagt voor het beheer van uw brandmeldinstallatie. U kunt dit beheer uitbesteden aan BD Service Nederland B.V. Conform de wettelijke regelingen bent u verplicht maandelijks uw brandmeldinstallatie te testen. Deze maandelijkse testtaken kunnen wij van u overnemen. Wij hebben meerdere opgeleide beheerders brandmeldinstallatie in dienst die deze werkzaamheden op een deskundige wijze uit kunnen voeren. Hiermee haalt u een stuk kennis in huis op het gebied van brandbeveiliging. Daarnaast ontlast u uw interne organisatie met deze maandelijkse controles. Wilt u de werkzaamheden niet uitbesteden maar zelf uitvoeren dan kunt u een cursus 'beheerder brandmeldinstallaties' volgen. De cursus neemt 1 dag in beslag en wordt afgerond met een examen conform de eindtermen van het NIBHV. Voor meer informatie over de cursus verzoeken wij u contact op te nemen.

Jaarlijks onderhoud

Brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties moeten jaarlijks onderhouden worden volgens de NEN 2654. BD Service Nederland B.V. beschikt over een servicedienst die met gekwalificeerde mensen en de juiste materialen het onderhoud aan brandmeldsysteem of ontruimingssysteem kan uitvoeren, dit inclusief de hercertificering van het systeem. Door jaarlijks onderhoud uit te voeren aan uw brandbeveiligingsinstallatie voldoet u als beheerder van het gebouw aan uw wettelijke verplichtingen en hoeft zich geen zorgen te maken over problemen met de brandweer of verzekering als er zich calamiteiten voordoen. En eigenlijk nog belangrijker: u weet dat u er alles aan heeft gedaan om de schade en het aantal slachtoffers bij een eventuele brand tot een minimum te beperken!

Service en storingsdienst

Onze servicedienst verricht onderhoud aan uw installatie maar is daarnaast 24 uur per dag en 7 dagen per week via onze helpdesk en buiten de kantoortijden via onze speciale storingstelefoon voor u paraat. Zij beschikt over de juiste onderdelen om uw installatie bij een eventuele storing zo spoedig mogelijk weer te repareren. Wij weten als geen ander dat een werkende beveiligingsinstallatie voor u van het grootste belang is.

Helpdesk

Wanneer u technische vragen of opmerkingen heeft over de door ons geïnstalleerde systemen kunt u tijdens kantooruren terecht bij onze helpdesk. Zij zullen u snel en vakkundig helpen.

Meer info?

Vult u het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel ons direct op telefoonnummer 0412-691291.
Het CCV

Het CCV

Check onze vakmanschap op Het CCV

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid werkt aan een veilig en leefbaar Nederland.