CAMERABEWAKING

Wat is camerabewaking?

Een bewakingscamera is een videocamera die beelden maakt met als belangrijkste doel criminaliteit te voorkomen. Andere belangrijke doelen zijn toegangscontrole en alarmverificatie. Twee secundaire doelen zijn het opsporen van strafbare feiten en het vastleggen van bewijsmateriaal voor rechtszaken.

Bewakingscamera's worden opgehangen op allerlei plaatsen waar criminaliteit en overlast kunnen voorkomen worden, zoals stations, vliegvelden, havens en (snel)wegen. Maar ook in en om gebouwen zoals banken, ministeries, winkels en winkelcentra, parkeerterreinen, ziekenhuizen, scholen en dergelijke.

De aanleiding om camera's op te hangen is vaak tweeledig: enerzijds is het doel criminaliteit te voorkomen en - als dat niet lukt - beelden vast te leggen waarmee daders kunnen worden opgespoord en veroordeeld. Het komt steeds vaker voor dat camera's worden gecombineerd met andere instrumenten. Zo zijn er camera's die kunnen opnemen of realtime kunnen analyseren om bepaalde 'incidenten' (zoals vechtpartijen, brekend glas of iets dergelijks) te detecteren.Uniarch
Uniarch
Dahua
Dahua
Hikvision
Hikvision
Offerte-camerabewaking
Offerte camerabewaking


| Meer

 
         BEDRIJFSINFO

       
  BD Service Nederland BV  Contact
          Dommelstraat 43
          5347 JK OSS
          Postbus 514
          5340 AM OSS

          
          T 0412-691 291
         0412-691 289
          E info@bdservice.nl