Atus

Atus

NEN-KIT NEN2575

De NEN2575 kit is een draadloze stil alarminstallatie, welke speciaal ontwikkeld is om paniek te voorkomen in geval van nood. Bedrijfshulpverleners kunnen hierdoor beter hun werk doen en de ontruiming goed begeleiden.
Wanneer er brand uitbreekt in een gebouw, kan niet altijd iedereen zich zelfstandig in veiligheid brengen. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis, zorgcentrum of gesloten inrichting. Indien een noodsituatie aangegeven wordt met een luid alarmsignaal ontstaat er paniek. In zulke gevallen waarschuwt een draadloze stil alarminstallatie een selecte groep medewerkers, die de ontruiming vervolgens met persoonlijke begeleiding in gang zetten.
De Atus NEN2575 kit is ontworpen in samenwerking met Telepage, en goedgekeurd conform de nen2575, 2004 èn 2013 deel 4, ‘stil alarm’, door het onafhankelijke inspectiebureau R2B.

PAGERS DP6000 DIGITAL PAGING

Met DP6000 Digital Paging heeft u een flexibel en uiterst betrouwbaar communicatieplatform dat eenvoudig op uw specifieke eisen kan worden afgestemd.
Het werkt via digitale radiosignalen en is niet afhankelijk van externe serviceproviders, zodat u altijd contact met uw medewerkers heeft. Ook tijdens calamiteiten bent u zeker van betrouwbare communicatie. Paging berichten zorgen voor een snelle respons, hogere productiviteit en een meer efficiënte organisatie.
 
Het CCV

Het CCV

Check onze vakmanschap op Het CCV

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid werkt aan een veilig en leefbaar Nederland.