BD Service levert totaaloplossingen voor communicatie en beveiliging met de autroPAGE DECT, een stil ontruimsysteem dat voldoet aan de NEN 2575-norm. Bij een brand- of calamiteitmelding kunnen gebruikers met dit systeem een gebouw snel en efficiënt ontruimen, zonder paniek te veroorzaken. autroPAGE DECT waarschuwt bij stil alarm een geselecteerde groep personen met een akoestisch signaal en tekstinformatie op één of meer draadloze informatieterminals. Het Ascom-systeem is bij uitstek geschikt voor omgevingen waarvan de bewoners en gasten zich niet zelfstandig in veiligheid kunnen brengen (niet-zelfredzame personen), zoals ziekenhuizen, verpleeginrichtingen en verzorgtehuizen. De NEN 2575-norm stelt bepaalde eisen aan het ontwerp, de uitvoering, uitwisselbaarheid en kwaliteit van alarminstallaties voor ontruiming.

Het Ascom Paging 900 systeem omvat alle bericht- en alarmfuncties die u nodig heeft om uw dagelijkse werkprocessen te verbeteren. Maar wist u ook dat u het systeem kunt uitbreiden met teleCARE, draadloze telefonie en procesinformatiesystemen? U kunt Paging 900 zelfs integreren in het ASCOM UNITE platform en op die manier professionele berichtenfeatures in huis halen: berichtenconversie om aan te sluiten op de handset, event logging, berichtescalatie en de mogelijkheid om meerdere communicatietechnologieën te integreren.

Paging 900 is een betrouwbaar product van Ascom voor tekstberichten en persoonlijke veiligheid. Het systeem houdt uw kanalen voor belangrijke communicatie altijd open, en verzekert u van een juiste ontvangst van elk bericht of elke oproep. Mocht uw telefoonsysteem opeens uitvallen, dan is Paging 900 nog altijd onaangetast. Zo heeft u een betrouwbare extra mogelijkheid voor al uw belangrijke communicatie. Dankzij dit gestroomlijnde en voordelige ontwerp, hoeft u zich voor de toekomst geen zorgen te maken en kunt u nu direct resultaten zien.

Bezig met laden...
Op basis van offerte
 


| Meer

 
         BEDRIJFSINFO

       
  BD Service Nederland BV  Contact
          Dommelstraat 43
          5347 JK OSS
          Postbus 514
          5340 AM OSS

          
          T 0412-691 291
         0412-691 289
          E info@bdservice.nl